غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ایران رئیس کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل متحد شد

علی بحرینی سفیر و نماینده دائم ایران در دفتر سازمان ملل متحد در ژنو، ریاست کنفرانس خلع سلاح را بر عهده گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 19
کد خبر: ۲۳۳۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بحرینی سفیر ایران در ژنو در اولین نشست این کنفرانس، به تشریح طرح‌ها و برنامه‌های ایران در دوران ریاست خود پرداخت و افزود ایران در کنار سایر کشور‌های صلح دوست و مخالف جنگ و خشونت، ارتقای صلح و امنیت بین‌المللی از طریق امحای تسلیحات کشتارجمعی به ویژه تسلیحات هسته‌ای را دنبال خواهد کرد.

کنفرانس خلع سلاح که در سال ۱۹۷۸ میلادی ایجاد شده است، تنها نهاد مذاکراتی چندجانبه بین‌المللی در حوزه خلع سلاح است که وظیفه مذاکره برای تدوین و انعقاد معاهدات بین‌المللی در این حوزه را بر عهده دارد.

کنفرانس خلع سلاح مذاکره، تدوین و نهایی‌سازی معاهدات بین‌المللی خلع سلاحی متعددی از جمله کنوانسیون منع تسلیحات میکروبی (BWC) و معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای (CTBT) را بر عهده داشته است.

ایران در دوران ریاست خود بر کنفرانس خلع سلاح، اجرای تعهدات دارندگان تسلیحات هسته‌ای مبنی بر امحای کامل، غیرقابل بازگشت و قابل راستی‌آزمایی تسلیحات هسته‌ای، پایان رقابت تسلیحاتی هسته‌ای، خاورمیانه عاری از تسلیحات کشتار جمعی، ارائه تضمین‌های امنیتی به دولت‌های غیرهسته‌ای، منع رقابت تسلیحاتی در فضا و ... را دنبال خواهد کرد. / ایرنا

ارسال نظر